Csapatunk

A Gremound system építési technológia a világ első tömeggyártásra képes monolitikus vasbeton szerkezetet használó építési rendszere. Létrehoztuk azt az építési technológiát, amely képes választ adni világszerte a tömeges szociális lakáspiac egyre nyomasztóbb kérdéseire.

Farkas László

Farkas László

Tulajdonos

Mérlegképes könyvelő, tanár, programozó matematikus

Szirmay Zoltán

Szirmay Zoltán

Kutatási és építési igazgató

Kutatási tevékenység, dermesztett beton szerkezetek alkalmazása, megerősítési módszerek kidolgozása és alkalmazása, ingatlanfejlesztési feladatok, ismeretterjesztési munka (mérnök-továbbképzés), oktatási feladatok (BME speciális kollégiumokban részidős előadó Épületszerkezeti Tanszéken, és Tartószerkezeti Tanszéken), ingatlanfejlesztés, rehabilitációs eljárások, műemléki rekonstrukciós módszerek.

dr. Hajdú László †

dr. Hajdú László †

Kutatási és tervezési igazgató

Kutatási tevékenység, Építészeti tervezés, Egyetemi tanár Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán, Épületszerkezeti Tanszéken

dr. Barcza János

dr. Barcza János

Kutatási és műszaki igazgató

Gépészmérnök, Műszaki tudományok kandidátusa, technológiai tervezés a dermesztett beton technológiában

Szociális felelősség

A Gremound system fejlesztése során az egyik legfontosabb kritérium volt a gazdaságosság, a tömegtermelés mellett, hogy a low cost housing programokban is képes legyen emberhez méltó lakhatási körülményeket és időtállóságot biztosítani. A felhasznált alapanyagok közül a monolit vasbetonszerkezet az időtállóságért, míg a gipsz felületek a pára vándorlási képességükkel a comfort érzet javulásáért felenek.

A Gremound technológiai és oktatási rendjét úgy állítottuk össze, hogy foglalkoztatási lehetőséget biztosítson a társadalom széles rétegeinek nemre és korra való tekintet nélkül. A magas kvalitású mérnökök, a fizikai állományú férfiak és nők is képesek megtalálni azt a munkafolyamatot, amelyben képességeiket kamatoztatni tudják.

Az éves szinten elkészült épületek száma biztosítja munkavállalóinak és alvállalkozóinak a megélhetést és a biztoságos fejlődés lehetőségét, ezekkel együtt számolt árképzés alapján is széleskörben elérhetővé teszi a társadalom perifériáján lévőknek a minőségi lakhatást, alacsony fenntartási költségek mellett.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

ha Ön érdekelt kormányzati Low Cost Housing és Social Housing programokban

5 + 3 =